ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Αυτό ισχύει για αντικείμενα που αγοράζονται μόνο από αυτόν τον ιστότοπο.

Αν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας, απλά επιστρέψτε τα αντικείμενα σε εμάς στην αρχική τους κατάσταση και συσκευασία εντός 30 ημερών από την παραλαβή και θα εκδώσουμε πλήρη επιστροφή (εξαιρουμένης της αρχικής χρέωσης παράδοσης) ή θα ανταλλάξουμε το αντικείμενο με άλλο προϊόν ίδιας αξίας.

Αν δεν θέλετε να αλλάξετε το προϊόν σας με άλλο, θα σας δώσουμε ένα κουπόνι με το αντίστοιχο ποσό ή θα επιστρέψουμε το ποσό που καταβάλατε με τον ίδιο τρόπο που πληρώσατε.

Για την προστασία σας, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία εγγεγραμμένων αποστολών.

Λάβετε υπόψη ότι θα είστε υπεύθυνοι για τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων μας, εκτός εάν παραδώσουμε το στοιχείο σε εσάς κατά λάθος ή αν το στοιχείο είναι ελαττωματικό. Παρακαλώ συσκευάστε το σχετικό στοιχείο με ασφάλεια τουλάχιστον στη συσκευασία που λάβατε και στείλτε μας ένα αντίγραφο του τιμολογίου σας έτσι ώστε να το λάβουμε εντός επτά εργάσιμων ημερών από την ημέρα μετά την ημερομηνία που σας παραδόθηκε το στοιχείο.

Παρακαλώ σημειώστε: μπορούμε να δεχτούμε μόνο την επιστροφή των ανοιγμένων αντικειμένων αν είναι ελαττωματικά.

  • Τα προϊόντα προσφέρονται υπό τον όρο ότι δεν θα πωληθούν. Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας των εμπορευμάτων, διατηρούμε το δικαίωμα ακύρωσης της σύμβασης.
  • Οι τιμές και οι προδιαγραφές των κατασκευαστών υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση. Οι μικρές τροποποιήσεις των προδιαγραφών δεν παρέχουν στον αγοραστή τη δυνατότητα να ακυρώσει τη σύμβαση.
  • Οι αξιώσεις για ζημιωμένα προϊόντα πρέπει να κοινοποιούν εντός 24 ωρών από την παραλαβή τους, παρακαλούμε να ελέγξετε τα εμπορεύματα αμέσως. Για την καταλληλότητα των προϊόντων παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή.
  • Οι παραγγελίες που παραδίδονται ενδέχεται να υπόκεινται σε χρέωση παράδοσης, κάντε κλικ εδώ για να δείτε τους όρους παράδοσης
  • Η υπογραφή για εμπορεύματα δέχεται τα προϊόντα στη φροντίδα σας και ότι έχουν παραληφθεί πλήρεις και σε άθικτη συσκευασία. Έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε τα κατεστραμμένα ή ελλιπή δέματα.
  • Ο κάτοχος της κάρτας, η διεύθυνση και η διεύθυνση παράδοσης πρέπει να είναι ίδια για την πρώτη σειρά.
  • Δεν παραδίδουμε σε διευθύνσεις ταχυδρομικών θυρίδων
  • Η πολιτική της εταιρείας είναι να αποστέλλει αγαθά εντός 48 ωρών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, ωστόσο αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων. Οι αναφερόμενοι χρόνοι γίνονται με καλή πίστη, αλλά δεν είναι δεσμευτικοί. Η εταιρεία δεν μπορεί να δεχτεί ευθύνη για καθυστερήσεις στις μεταφορές που προκαλούν καθυστερημένη παράδοση.
  • Η καθυστερημένη παράδοση δεν σας δίνει το δικαίωμα να αρνηθείτε ή να ακυρώσετε την παραγγελία.
  • Ο χρήστης θα αποζημιώσει την εταιρεία έναντι όλων των αξιώσεων, υποχρεώσεων, αποζημιώσεων, εξόδων και εξόδων, συμπεριλαμβανομένων των νομικών αμοιβών που ενδέχεται να προκύψουν ή να μην προκύψουν από τη χρήση πληροφοριών οποιουδήποτε είδους που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.

 

Ακύρωση

Για οποιονδήποτε λόγο, μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε παραγγελία εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας μόνο αποστέλλοντας γραπτή ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τα στοιχεία της παραγγελίας σας στο τμήμα υποστήριξης που ζητά την ακύρωση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μας το επιστρέψετε στην αρχική του κατάσταση μέσα σε 30 ημέρες από την ημερομηνία που λάβατε το στοιχείο, χωρίς να έχετε ανοιχτεί όλες τις σφραγίδες, τη συσκευασία και το συρρικνωμένο περίβλημα και θα σας εκδώσουμε πλήρες επιστρεφόμενο ή πιστωτικό σημείωμα για την τιμή που πληρώσατε για το στοιχείο.

Για οποιεσδήποτε καταγγελίες ή άλλες ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας.