Ιδανικό Πρωινό από την Herbalife Nutrition

Ιδανικό Πρωινό από την Herbalife Nutrition

Το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας

Πόσο συχνά παραλείπετε το πρωινό σας ή απλά πίνετε έναν καφέ και αγοράζετε κάτι από τον φούρνο για να ικανοποιήσετε το αίσθημα της πείνας σας το πρωί; Μία φορά την εβδομάδα; Δύο φορές; Κάθε μέρα ;

Το πρωινό είναι το πρώτο γεύμα της ημέρας μετά τις πολλές ώρες μη λήψης τροφής κατά τη διάρκεια της νύχτας. Μετά από περίπου 12 ώρες χωρίς τροφή, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας – το οποίο μας παρέχει την ενέργεια που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να ξεκινήσει τη νέα ημέρα. Και με τόσες θρεπτικές και απολαυστικές επιλογές, είναι η στιγμή να λάβουμε την πρόκληση του υγιεινού πρωινού – ικανοποιώντας τους γευστικούς μας κάλυκες και ξεκινώντας την ημέρα μας σωστά!

Ένα ισορροπημένο πρωϊνό σε τακτική βάση σημαίνει*:

  • Μία περισσότερο ισορροπημένη διατροφή
  • Περισσότερες πιθανότητες επίτευξης του στόχου των 5 γευμάτων την ημέρα
  • Αυξημένη πρόσληψη βιταμινών και μετάλλων

Το Ιδανικό Πρωινό της Herbalife Nutrition είναι απίστευτα γευστικό, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και απαιτεί ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας. Ακόμη καλύτερα; Μπορεί να είναι προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες!

Το Ιδανικό Πρωινό της Herbalife Nutrition αποτελείται από τα παρακάτω προϊόντα:

Για Θρέψη: Νέα Γενιά Πρωτεϊνούχων Ροφημάτων Formula 1

Τα ροφήματα Formula 1 της Herbalife Nutrition περιέχουν 18g υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη σόγιας και προσδίδουν 5γρ. εδώδιμων ινών και περισσότερο από το ένα τρίτο της συνιστώμενης ημερήσιας ποσότητας από 25 βιταμίνες και μέταλλα.

Απολαύστε το κρεμώδες και νόστιμο ρόφημα Formula 1, ελέγχοντας ταυτόχρονα τις θερμίδες που καταναλώνετε.

Για Ενυδάτωση: Συμπυκνωμένος Χυμός Αλόης

Ένας γευστικός και με λίγες θερμίδες χυμός αλόης, για να σας βοηθήσει να μείνετε ενυδατωμένοι. Διατίθεται σε κλασική γεύση και σε γεύση μάνγκο, ενώ δεν περιέχει ζάχαρη και τεχνητές χρωστικές και αρωματικές ύλες.

Γίνετε δημιουργικοί και προσθέστε στον Συμπυκνωμένο Χυμό Αλόης φρέσκα φρούτα, λαχανικά και βότανα. Ξεκινήστε την ημέρα σας με τη δική σας εξατομικευμένη εκδοχή.

Για Αναζωογόνηση: Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων

Ένα αναζωογονητικό ρόφημα βοτάνων που περιέχει 25mg καφεΐνης* ανά 100ml προϊόντος, για να σας βοηθήσει να αυξήσετε τη συγκέντρωσή σας όποτε το χρειάζεστε. Με λίγες θερμίδες και με εκχυλίσματα πράσινου και μαύρου τσαγιού, μπορείτε να το απολαύσετε ζεστό ή κρύο. Διατίθεται σε 4 γεύσεις (κλασσική, λεμόνι, βατόμουρο και ροδάκινο).

Ξυπνήστε με ένα αναζωογονητικό Στιγμιαίο Ρόφημα Βοτάνων, που θα σας βοηθήσει να παραμείνετε συγκεντρωμένοι τη στιγμή που το χρειάζεστε περισσότερο.

* Matthys C, et al. Public Health Nutr. 2007 Apr;10(4):413-21. Smith KJ, et al. Am J Clin Nutr. 2010 Dec;92(6):1316-25. Azadbakhtm, L et al. Nutrition. 2013 Feb;29(2):420-5.

Back to blog